book cover

Podstawy biochemii

Kączkowski, Jerzy, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1996

Biochemia, Żywność chemia., Podręcznik

available:

0 from 0

Author
Kączkowski, Jerzy
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Podstawy biochemii
ISBN
83-204-1959-X zł 17
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1996
Issue number
Wyd. 11.
Volume
352, [4] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
577.1:63+664](075.8)
Object passwords
Biochemia
Żywność chemia.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych i innych wydziałów tych uczelni oraz studentów chemii spożywczej politechnik. Zalecany do bibliotek nauczycielskich szkół kształcących kadry dla przemysłu spożywczego.
020
%a 832041959X
080
%a 577.1:63+664](075.8)
100
%a Kączkowski, Jerzy
245
%a Podstawy biochemii /
250
%a Wyd. 11.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1996 %e (Warsz. : %f DN-T).
300
%a 352, [4] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych i innych wydziałów tych uczelni oraz studentów chemii spożywczej politechnik. Zalecany do bibliotek nauczycielskich szkół kształcących kadry dla przemysłu spożywczego.
650
%a Biochemia
650
%a Żywność %x chemia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-1959-X zł 17

Available items